Voorwaarden & Privacybeleid

Kleding wordt verkocht voor thuisgebruik en niet voor commerciële doeleinden.

Omdat wij een startend bedrijf zijn, leveren wij  alleen onder rembours of na overmaking van het geld. Zodra het geld op de rekening staat gaat binnen 2 weken de zending op de post. U ontvangt een mail ter bevestiging van het verzenden.
VERPAK EN VERZENDKOSTEN
Voor artikelen die niet door de brievenbus kunnen gelden de volgende prijzen:
0 – 10 kg   € 7,00
Voor artikelen die door de brievenbus kunnen gelden de volgende prijzen:
1 artikel         € 1,65
2 artikelen        € 2,25
3 artikelen         € 3,50
4 artikelen        € 5,00
 
Kiest u bij het bestelmenu voor het aantal artikelen dat u heeft, en de computer berekent de juiste verzendkosten.
bij 5 en meer  artikelen verzenden wij via pakketpost: € 7,00
Bij rembours geldt bovenop de verzendkosten nog de rembourskosten van € 6.00.
Bij een bestelling onder rembours gaat de zending binnen 2 weken na bestellen op de post. Dit is mits de artikelen voorradig zijn. Houdt u er rekening mee dat de levertijd tot 3 weken kan oplopen rond Sinterklaas en Kerst.
Binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling ontvangt U een automatische bevestiging. Deze e-mail bevat tevens een factuur van het te betalen bedrag. U ontvangt daarnaast nog van ons een e-mail met de betalingsgegevens en de verwachte levertijd. Wacht u a.u.b. met betalen tot u de e-mail van de betalingsgegevens heeft ontvangen.
Artikelen die speciaal voor U gemaakt worden kunnen niet retour worden gezonden.
Als het nodig is, omdat U een speciale wens heeft met betrekking tot een artikel, nemen wij contact met U op.  Vergeet dan niet uw telefoonnummer op te geven.
Levering geschiedt zolang de voorraad strekt.
Alle prijzen zijn in Euro’s en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn netto prijzen zonder verzendkosten.
Yo-An’s Webwinkel kan zonder opgaaf van reden een order beëindigen of een afnemer weigeren.
Indien artikelen niet op voorraad zijn en door ons besteld of gemaakt moeten worden melden wij U dit per E-mail, zodat U hierover een beslissing kunt nemen.
Yo-An’s Webwinkel is niet aansprakelijk voor enig directe of indirecte schade die na levering met welke oorzaak dan ook, ontstaan aan de afnemer, aan de zaken van de afnemer, aan derden en zaken van derden. In het bijzonder is Yo-An’s Webwinkel nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden artikelen. Per situatie zal een oplossing gezocht worden.
Alle persoonsgegevens worden bij Yo-An’s Webwinkel opgeslagen en uitsluitend gebruikt voor afhandeling van de bestelling. De persoonsgegevens zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.